تأثیر گروه جهادی در زندگی
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، ابوطالب ذبیحی معروف به «استاد جلال» دارای شغل آرماتوربند و فردی موفق و جهادگر شهرستان فسا است که با راهاندازی یک گروه بنام گروه جهادی شهدای صحرارود اتفاقات بسیار خوبی را برای محرومین و کمبرخوردار استان فارس رقم زده است.
این گروه جهادی با هدف خدماترسانی به مردم مناطق محروم و کمبرخوردار در حوزههای مختلف عمرانی، آموزشی، بهداشتی و معیشتی تأسیس و راهاندازی شده است.
ابوطالب ذبیحی در گفتگو با شیرازه، با بیان اینکه علاقه به کار جهادی من از جرقهای بود که همسرم از سایر جهادگران یاد گرفته بود؛ گفت: ایده راهاندازی این گروه ناشی از فعالیت برخی از همشهریان در خارج از استان بود.
وی ادامه داد: از این رو تصمیم گرفتم که یک گروه جهادی در روستای خودمان داشته باشیم؛ اسم این گروه را بر اساس شهدای روستای صحرارود «گروه جهادی شهدای صحرارود» نامگذاری کردیم این گروه بعد از شروع به کار خیلی زودتر از آنکه فکر میکردیم نتیجه و اثربخشی خود رانشان داد
مؤسس گروه جهادی شهدای صحرارود عنوان کرد: افرادی که من را همراهی میکنند اول از همه خدا و بعد هم بچههایی که پایکار جهادی هستند و برای رضایت خدا کار انجام میدهند.
ذبیحی با بیان اینکه هدف ما خدمت به قشر کمدرآمد است گفت: این گروه در همه زمینهها از قبیل عمرانی، رفاهی، معیشتی، درمانی خدمترسانی میکند
وی از تأثیر فعالیتهای خیرخواهانه در زندگیاش گفت: فعالیتهای خیرخواهانه تأثیرات زیادی در زندگی شخصی من داشته است که مهمترین آن آزاد و رها بودن از تمام مشکلاتی است که شاید در حالت عادی با آنها خودم را درگیر میکنم و از آرامش روحی، روانی و برکت در شغل و زندگیام با چشمان خودم دیدیم.
این جهادگر از چگونگی دعوت دیگران در این حوزه بیان کرد: اول با کسانی که روحیه کار جهادی دارند صحبت میکنم و بعد به آنها میگویم یک روز برای دیدن انجام کارهایی که بچهها انجام میدهند بیاید نگاه کنید و خود آنها با یکبار آمدن و دیدن جذب کار جهادی میشوند و بهصورت خودجوش وارد کار میشوند.
ذبیحی از حمایت و مشکلاتی که پیش روی گروه جهادی به وجود میآید گفت: اول خدا و بعد همان بچههای که درآمد کمی دارند کمک میکنند. حمایت مسئولین فسا باید بیشتر شود و به کمک گروههای جهادی بیایند تا نتیجه مطلوبی داشته باشیم متأسفانه مشکلات زیادی هستند و نمیشود همه آنها را مطرح کرد؛ ولی انتظار داریم ارگانهای مختلف خیلی فعالتر در این حوزه باشند.
جهادگر موفق فسا از چگونگی و برنامهریزی اعزام گروه جهادی که به زندگی خود لطمه نخورد اظهارکرد: در مام اردوهای جهادی سعی میکنم از یک ماه قبل تمام برنامهها اعم از وسایل موردنیاز نیروهای جهادیمان شناسی و سازماندهی و بهترین زمان ممکن برای برگزاری اردوی جهادی در نظر گرفته شود و هم زمان با کارهای شخصی کار جهادی را هم پیش میبرم.
وی از بیشترین مشکلات مردم در مناطق کمبرخوردار که در آنها اردوی جهادی برگزار کرده است گفت: بیشترین مشکلات آنها نداشتن خانه مناسب بوده که ما با بچهها به روستاها یا شهرهایی که خیلی نیاز داشتند برای کمک به آنها میرفتیم.
ذبیحی از تلخترین و زیباترین لحظه جهادی خودش گفت: تلخترین همان افرادی که بیشتر درک از کار جهادی و کمک به مردم دارند میگویند برای چه کار و زندگیات را پای این کار گذاشتی و زیباترین اینکه هر هفته برای کار جهادی میرویم و دل یک بچه و خانوادهای را شاد میکنیم زیباترین لحظه برایمان است.
مؤسس گروه جهادی شهدای صحرارود از ساخت حسینیهٔ شهدای فسا در کربلای معلی گفت: مسئول حسینیه کربلای معلا وقتی متوجه شد گروه جهادی ما در حال فعالیت هست از ما درخواست کرد که برای کمک به آنجا برویم و در حال حاضر تا طبقه ۴ ساختهایم.
وی در آخر گفت: به نظر من کار جهادی بیشتر خودسازی درون فرد است؛ چون ما با خارج شدن از یک فضای تکراری و یکنواخت محیطهای مختلفی را تجربه میکنیم و با شرایط و زندگی مردم آشنا میشویم و شاید بهتر بتوانیم بعضی چیزهای به ظاهر سخت را آسان درک کنیم.
امیدوارم همه دوستان جهادی ما سرافراز و سربلند باشند. این افراد بتوانند در این کارها خدمترسانی کنند و گرهای از مشکلات مردم باز شود، و با کمک به مردم خداوند گره از کارهای خودشان باز کند.
انتهای خبر/ 224224